Sumi-e en Qigong in de Eifel

Meditatie in schilderen en bewegen

De Eifel een schitterend heuvelachtig gebied in Duitsland Voor wie innerlijke balans zoekt op deze rustige locatie met magnifiek uitzicht.

Onder leiding van Annemie van de Ven . Landschapschilderen

Doel is door oefening een sterk lichaam en een krachtige geest

Programma in het kort:

's ochtends Qigong, daarna ontbijt, gevolgd door een geleide meditatie, demo schilderen door Annemie en daarna schilderen n.a.v. voorbeelden/ schetsen. Na 15.00 u zelfstandig werken. Gezamenlijke maaltijden met Koffie, thee bij de broodmaaltijd en wijn bij diner. Van donderdag t/m zondag.

Deze workshop kan ook door beginners gevolgd worden. Het is geen wedstrijd en puur voor plezier en leren.,s avonds mogelijkeden voor een kampvuur en het aanheffen van liederen, Breng je gitaar mee...

 

Beiden, zowel Qigong als Sumi-e zijn een oefening in aandacht naar binnen. Evenwicht zoeken tussen rust en beweging..

 

 

 

 

 

Verblijf

In de Eifel verblijven we in het inspirerende Froschloch.( zoek de kikker)Het ligt prachtig op 500m. hoogte met een fenomenaal uitzicht vanaf het terras van bijna 180 o. Herma en Ineke zijn onze Nederlandse gastvrouwen.Bij slecht weer kunnen we binnen schilderen in de grote huiskamer met bar.

Hier zal het je aan niets ontbreken. Voor meer info Frosschloch zie: www.froschloch.com


Logies

Logies op basis van 2 en 4-persoonskamers.Volpension en inclusief dran Bij inschrijving aangeven met wie je de kamer wil delen. (Op basis van beschikbaarheid is eventueel een 1-persoonskamer mogelijk a €18,50 p.p.per nacht extra.)


De Eifel

Vanuit Eindhoven is het 2 1/2 uur naar de Eifel.
Routebeschrijving volgt na inschrijving.


 

 

Kijk ook bij: Materialen bestellen.

Zie ook: Eigen werk Annemie van de Ven