Atelier en Galerie

Het riante atelier is een door Annemie zelf ontworpen, en samen met haar man (meubelmaker Jos Elshout), zelfgebouwde ruimte. Het atelier is met 100 vierkante meter, een grote en ook lichte ruimte met veel hout erin verwerkt.
Veel ramen, vooral aan de noordkant, tot 5 meter hoog met daarin tuindeuren. De aangrenzende grote wilde tuin met vijver completeert de ambiance. Heerlijk rustig gelegen midden in Eindhoven zonder hinderlijke verkeersgeluiden.

Het pand is volledig geïsoleerd met centrale verwarming en behaaglijke houtkachel. De vloer is massief kastanjeparket. Leerlingen hebben een eigen ingang, toilet en wasbak.

's Avonds wordt daglicht benaderd door een combinatie van koel- en warmkleurige TL's. Op eventuele stillevens staan spots.De inrichting bestaat uit 12 verstelbare tekentafels met tevens draaibare stoelen.Een grote vitrinekast toont een deel van de materialen die te koop zijn.

 

 

Galerie 

De ateliers zijn geopend als galerie enkele zaterdagen van 15.00 - 17.00 uur. Zie voor data de Agenda in de rechterkolom hiernaast.

De winkel, inlijsterij en meubelmakerij zijn dan ook geopend.

Parkeren a.u.b. aan de Wezelstraat.

 

Atelierroute Eindhoven

De atelierroute is elk jaar het eerste weekend van oktober van 11.00-17.00 uur.
Annemie van de Ven toont graag haar werk en dat van haar leerlingen.
Als deelnemers van de atelierroute Eindhoven zijn we tevens het hele jaar online te bekijken via www.atelierroute.dse.nl