Eendaagse workshop

Sumi-e thema workshop

Een unieke gelegenheid om lekker een hele dag te schilderen zonder prestatiedrang en voor de lunch wordt gezorgd. Voor zowel beginners als gevorderden. Met onder andere als onderwerp:

 

Chrysant Sumi-e

 

De Symbolische betekenis in het Oosten voor de chrysant is kluizenaar. Tevens het symbool van de keizer in Japan.Deze krachtige bloem bloeit in herfst -winter in weer en wind tegen de verdrukking in als alle andere bloeiwijzen op een einde lopen.

Hoe komen we tot de specifieke vorm van deze bloem?

Aandacht  voor het laden van het penseel en de streektechniek om zodoende de opbouw van de bloem met de verschillende kleurnuances met name voor het verschil van kleur in buiten en binnenzijde van elk bloemblad te schilderen. Ook voor beginners. Jullie  zijn Van harte welkom groet annemie.

Herfst -winter in weer en wind tegen de verdrukking in als alle andere bloeiwijzen op een einde lopen.

Hoe komen we tot de specifieke vorm van deze bloem? Aandacht  voor het laden van het penseel en de streektechniek om zodoende de opbouw van de bloem met de verschillende kleurnuances met name voor het verschil van kleur in buiten en binnenzijde van elk bloemblad te schilderen. Ook voor beginners. Jullie  zijn Van harte welkom groet annemie.

 

Witte waaiers worden beschilderd met aquarelverf, inkt of vulpenseel of brushpen.Bekendheid met Sumi-e techniek is niet noodzakelijk. Aan de hand van voorbeelden en demo's kunnen in de workshop 3 tot  12 waaiers worden beschilderd die gesigneerd en geperonificeerd kunnen worden.Leuk om te doen en je hebt direct resultaat.

Een prachtig persoonlijk cadeau voor de zomer.

 

Kijk op het inschrijfformulier voor data en bijbehorend onderwerp.

 


Prijzen van workshops en cursus zijn exclusief materialen.

Het zeer aan te bevelen uitgebreide materialenpakket a € 85,- is in het atelier verkrjgbaar.

 

Workshops in het atelier zijn altijd met spijs en drank. Brood is zelfgebakken

en biologisch.

 

 

Materialen bestellen.

Zie ook: Eigen werk Annemie van de Ven